Etableret i1972           Konkurrencedygtige priser           Kvalitetsarbejde til tiden

​Kontakt Brdr. Beierholm ApS på tlf.: 56 38 01 38


Nye vinduer til dit hus i Haslev, Faxe og Næstved

Brdr. Beierholm ApS har udført murer- og tømrerarbejde i over 40 år. Vi laver for eksempel nye døre og vinduer for især private i Haslev, Faxe, Næstved og Ringsted. Vi arbejder primært med Rationel-vinduer, når vi skal lave nye vinduer, men du bestemmer naturligvis selv, hvilket mærke du ønsker, når vi skal renovere dit hus. Ofte skifter vores kunder døre på samme tid.

Det er bedre at få nye vinduer end at renovere de gamle

​Der kan være mange årsager til at få skiftet vinduerne og dørene, men den primære årsag kan være energirenovering. Ofte er kundernes døre og vinduer enten slidte eller ligefrem nedslidte og kræver derfor en renovering, herunder udvendig og indvendig maling, men ofte kan det bedre betale sig at få skiftet til nye i stedet for at begynde at bruge tid og penge på de gamle vinduer og døre.

Vi udfører mange andre slags tømreropgaver end udskiftning af vinduer og døre som blandt andet:

  • ​​Nye trægulve
  • Nyt køkken og bad
  • Nye vinduer og døre
  • Nye indvendige døre
  • Nye lofter i træ eller gips
  • Ny tagkonstruktion og tag
  • Efterisolering

Dine nye vinduer og døre er sikret af Byg Garanti​

​Alle vores medarbejdere er professionelle håndværkere, og det er altid en veluddannet tømrer, som sætter vinduer og døre op for vores kunder. Og vi sikrer, at vi altid udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi bestræber os på at overholde alle aftaler og leveringstidspunkter.

Vores trofaste kunder gennem mere end 40 år er din garanti for et godt håndværk, men som en ekstra sikkerhed for dig er vi medlem af Danish Byggeri. Det betyder, at alt håndværk, som vi udfører for dig, er dækket for 1 million kroner af Byg Garanti, hvis der skulle gå noget galt, når vi udfører snedker-, tømrer-, og murerarbejde for dig.

Hvis du ønsker nye vinduer, nye døre eller en anden tømreropgave, så kontakt os på telefon 56 38 01 38 eller e-mail brdr@beierholm-haslev.dk for at få en uforpligtende samtale og eventuelt et tilbud.