Etableret i1972           Konkurrencedygtige priser           Kvalitetsarbejde til tiden

​Kontakt Brdr. Beierholm ApS på tlf.: 56 38 01 38


​Tilbygning til din ejendom af Brdr. Beierholm ApS

Brdr. Beierholm ApS laver tilbygninger for private, virksomheder og kommuner, men typisk, når vi opfører en tilbygning, sker det for private i Haslev, Faxe , Næstved og Ringsted. Vi kan tage os af hele projektet, hvis du ønsker det, og vi tilbyder alle former for arbejdsopgaver, herunder inden for alle faggrupper.

​​

Vi udfører alle opgaver omkring din nye tilbygning

​Alle vores medarbejdere er kundeorienterede, og vi benytter naturligvis kun fagligt stærke håndværkere. De kan håndtere enhver opgave inden for murer-, tømrer- og snedkerarbejde. Vi kan også udføre alle opgaver inden for VVS-, beton-, kloak-, el- og malerarbejde, om end vi bruger vores faste underentreprenører, som vi har samarbejdet med i mange år, og som vi derfor kan stå inde for.

Mange års erfaring med tilbygning på hele Sjælland

​Vi har opført mange huse rundt omkring på Sjælland, og vi har bygget mange tilbygninger. Vi har også bygget en hel del for erhverv og kommuner, herunder børnehaver, fælleshuse, kontorbyggeri, skolebyggerier, idrætshaller, autoværksteder og landbrugsbyggeri. Vi arbejder og udfører den type opgaver som leverandør, som underleverandør eller som totalentreprenør.

Din tilbygning er dækket af Byg Garanti

​Brdr. Beierholm ApS er medlem af Dansk Byggeri, og derfor er alt arbejde, herunder en tilbygning, som vi udfører for dig, dækket af Byg Garanti. Det betyder, hvis du bliver utilfreds med vores håndværk, at du er dækket for 1 million kroner.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en tilbygning eller for at få flere oplysninger. 

Ring til os på telefon 56 38 01 38, eller send en e-mail til brdr@beierholm-haslev.dk. Vi besvarer din e-mail snarest muligt.