Etableret i1972           Konkurrencedygtige priser           Kvalitetsarbejde til tiden

​Kontakt Brdr. Beierholm ApS på tlf.: 56 38 01 38


Nyt hus og totalentreprise af Brdr. Beierholm ApS

​I Brdr. Beierholm ApS har vi mere end 40 års erfaring i opførelse af enfamiliehuse og rækkehuse samt mindre etagebyggeri, erhvervsbyggeri og totalentrepriser. Et nyt hus er typisk et individuelt enfamiliehuse i 1-plan eller 1½-plan. Og vi bygger altid i god kvalitet og efter de bedste håndværkstraditioner, når vi opfører nye huse.

Vi mestrer alle håndværk i forbindelse med et nyt hus

​Alle vores medarbejdere er veluddannede og fagligt stærke håndværkere, der mestrer alt murer-, tømrer- og snedkerarbejde, når vi skal bygge et nyt hus eller en ny ejendom. Dog benytter vi faste underentreprenører til VVS-, beton-, kloak-, el- og malerarbejde, men vi bruger kun underentreprenører, som vi kan stå inde for.

Vi udfører totalentreprise for private og erhverv

​Vi udfører også totalentreprise for private, erhverv og offentlige myndigheder i blandt andet Haslev, Faxe, Næstved og Ringsted. Når vi arbejder med totalentreprise, sørger vi for alt lige fra udarbejdelse af tegninger efter bygherrens ide til det færdige og indflytningsklare byggeri. Vi koordinerer således hele dit projekt, når du vælger totalentreprise fra Brdr. Beierholm, og du har naturligvis kun en kontaktperson hos os.

Igennem årerne har vi opført et utal af enfamiliehuse og rækkehuse rundt omkring på Sjælland. Vi kan også bygge et nyt hus for dig. Desuden har vi været involveret i mange former for mindre erhvervs- og institutionsbyggeri som for eksempel børnehaver, fælleshuse, kontorbyggeri, skolebyggerier, idrætshaller, autoværksteder og landbrugsbyggeri. Vi har enten været involveret som leverandør, underleverandør eller i form af totalentreprise.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om totalentreprise eller muligheden for et nyt hus. Ring til Brdr. Beierholm ApS på telefon 56 38 01 38 eller skriv til brdr@beierholm-haslev.dk.